logo

Levensloopbestendige woningen type A

Aan de noordzijde van het bouwplan, kavel 1 t/m 6 en met uitzicht op de Kievitsweg, worden 6 levensloopbestendige, gasloze Eco-houtbouw woningen gerealiseerd. Deze unieke woningen zorgen voor veel wooncomfort met tevens een zeer gezond leefklimaat. De woningen kenmerken zich door een traditionele architectuur en sluiten naadloos aan op de omgeving. Een karakteristieke uitstraling door fraai metselwerk met mooie metselwerkaccenten in 2 kleuren. De achtertuinen van deze woningen liggen op het zuiden en zijn bereikbaar middels een achterpad. Tevens beschikken deze woningen over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Voor meer levensloopbestendige woningen zie ook type B, kavel 7 & 11.

Buitengewoon wonen in Ysselsteyn!

Kenmerken

 • Kaveloppervlakte tussen ca. 228 - 318 m²
 • Woonoppervlakte ca. 114 - 121 m²
 • Inhoud ca. 510 - 553 m³
 • Vrij uitzicht op de Kievitsweg
 • Uitgevoerd in een Eco-houtbouw systeem met hoge isolatiewaardes van ca. 8 m²K/W (bouwbesluiteisen 4.5 m2K/W)
 • Royale woonkamer met half-open keuken van ca. 45 m²
 • Volledig woonprogramma (inclusief hoofdslaapkamer van ca. 16 m², badkamer en ruime berging) op de begane grond
 • Badkamer voorzien van inloopdouche, hangtoilet en wastafel met compleet tegelwerk naar keuze
 • Vaste trap naar de 1e verdieping
 • Eerste verdieping met een 2e slaapkamer of hobbyruimte en technische ruimte
 • Gasloos, voorzien van lucht/water warmtepomp en zonnepanelen
 • Onderhoudsvriendelijke exterieur zoals kunststof kozijnen met driedubbele beglazing

Kavel 1 t/m 6

De woonkamer met open keuken is een royale en gezellige leefruimte met veel lichtinval aan de voor- en achterzijde. De grote pui bij het zitgedeelte zorgt voor een goede verbinding met de zonnige achtertuin en vanuit de keuken kijkt u uit op de rustige Kievitsweg. Via een portaal zijn op de begane grond tevens een slaapkamer, ruime badkamer en een inpandige berging met aansluitingen voor de wasapparatuur te vinden. De berging heeft een eigen ingang naast de voordeur. Verder zijn er een mooie ontvangsthal met gastentoilet en vaste trap naar de 1e verdieping. Boven bevindt zich een tweede slaapkamer en de techniekruimte.

Dit woningtype heeft een fijne tuin op het zuiden met een vrije achterom. Dít is gelijkvloers wonen en genieten van de ruimte en de landelijke omgeving.

De getoonde afbeeldingen betreffen kavelnummer 1. De plattegronden van kavel 2 t/m 6 wijken qua vorm en oppervlakte licht af, maar zijn identiek in functie en indeling.

Ruimte voor individuele woonwensen

Wanneer het traject met de aannemer, het zogenaamde koperstraject van start gaat, zijn er uiteraard ook aanvullende en koper specifieke opties mogelijk op het gebied van elektra, verwarming, water, binneninrichting, afwerking en/of tuininrichting. Veel is bespreekbaar en wordt zorgvuldig afgewogen zodat we elke woning zo veel mogelijk aan kunnen laten sluiten bij de individuele woonwensen.

Download brochure

Op de hoogte blijven?

Wacht niet langer!
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!