logo

Twee-onder-een-kapwoningen type C

Op kavel 12 t/m 15 aan de nieuw te realiseren straat Kievitsakker worden 4 ruime twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd met vrij uitzicht op het groene hart van het bouwplan. Twee bouwblokken, waarvan de woningen op de kavelnummers 12 en 15 worden uitgevoerd met een dwarskap. Twee bouwblokken met een karakteristieke en hedendaagse uitstraling door fraai metselwerk met mooie metselwerkaccenten in 2 kleuren en verdiepingshoge kozijnen met veel lichtinval. De achtertuinen van deze woningen zijn bereikbaar middels een vrije achterom en zijn voorzien van een grote vrijstaande garage met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Buitengewoon wonen in Ysselsteyn!

Kenmerken

 • Kaveloppervlakte tussen ca. 264 - 431 m²
 • Woonoppervlakte ca. 138 - 150 m²
 • Inhoud tussen ca. 599 – 642 m³
 • Vrij uitzicht op het groene hart
 • Woonkamer van ca. 22 m² met een leefkeuken van ca. 25 m²
 • Vaste trap naar de 1e en 2e verdieping
 • Eerste verdieping met hoofdslaapkamer en walk-in-closet van ca. 17 m², 2 slaapkamers van ca. 9 en 12 m² en een ruime badkamer
 • Badkamer voorzien van inloopdouche, hangtoilet en wastafel met compleet tegelwerk naar keuze
 • Tweede verdieping met open zolder en een technische (was)ruimte
 • Gasloos, voorzien van lucht/water warmtepomp en zonnepanelen
 • Onderhoudsvriendelijke exterieur zoals kunststof kozijnen met driedubbele beglazing

Kavel 12 & 15

De begane grond kenmerkt zich door een speelse indeling. Vanuit de semi-open hal met gastentoilet en trapopgang naar de 1e verdieping kom je binnen in de royale woonkeuken. De keuken ligt aan de achterzijde en biedt middels een grote pui veel lichtinval en toegang tot de royale en zonnige tuin. Aan de voorzijde is de ruime woonkamer gelegen met vrij uitzicht op het groene hart van de Kievitsakker.

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. In de hoofdslaapkamer aan de voorzijde is ruimte voor een royale inloopkast.

Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken, waar de techniek en aansluitingen voor de wasapparatuur zijn gesitueerd.

De tweekappers zijn standaard voorzien van een garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. De garage staat op de perceelgrens en varieert in vorm afhankelijk van de vorm van het perceel. De afgebeelde plattegrond betreft kavel 12.

Kavel 13 & 14

De begane grond van deze kavels kennen dezelfde speelse indeling als kavel 12 & 15. Vanuit de semi-open hal met gastentoilet en trapopgang naar de 1e verdieping kom je binnen in de royale woonkeuken. De keuken ligt aan de achterzijde en biedt middels een grote pui veel lichtinval en toegang tot de royale en zonnige tuin. Aan de voorzijde is de ruime woonkamer gelegen met vrij uitzicht op het groene hart van de Kievitsakker.

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. In de hoofdslaapkamer aan de voorzijde is ruimte voor een royale inloopkast.

Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken, die een kwartslag is gedraaid ten opzichte van de kavels 12 & 15. Hier zijn eveneens de techniek en de aansluitingen voor de wasapparatuur gesitueerd.

De tweekappers zijn standaard voorzien van een garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. De garage staat op de perceelgrens en varieert in vorm afhankelijk van de vorm van het perceel. De afgebeelde plattegrond betreft kavel 13.

Ruimte voor individuele woonwensen

Wanneer het traject met de aannemer, het zogenaamde koperstraject van start gaat, zijn er uiteraard ook aanvullende en koper specifieke opties mogelijk op het gebied van elektra, verwarming, water, binneninrichting, afwerking en/of tuininrichting. Veel is bespreekbaar en wordt zorgvuldig afgewogen zodat we elke woning zo veel mogelijk aan kunnen laten sluiten bij de individuele woonwensen.

Download brochure

Op de hoogte blijven?

Wacht niet langer!
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!