logo

Aaneengesloten woningen type D

Aan de westzijde van de nieuw te realiseren straat Kievitsakker, wordt op kavel 16 t/m 19 een bouwblok van 4 aaneengesloten woningen gerealiseerd. Een bouwblok met een karakteristieke uitstraling door fraai metselwerk met mooie metselwerkaccenten in 2 kleuren. De achtertuinen van deze woningen zijn bereikbaar middels een achterpad en de tussenwoningen hebben grenzend aan dit achterpad een houten buitenberging. De hoekwoningen zijn voorzien van een garage met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en voor de tussenwoningen is ruim voldoende parkeergelegenheid in het aangrenzend openbaar gebied.

Buitengewoon wonen in Ysselsteyn!

Kenmerken

  • Kaveloppervlakte tussen ca. 111 - 198 m²
  • Woonoppervlakte ca. 136 m²
  • Inhoud ca. 484 – 545 m³
  • Woonkamer met half-open keuken van ca. 39 m²
  • Vaste trap naar de 1e en 2e verdieping
  • Eerste verdieping met 3 slaapkamers van ca. 8, 12 en 15 m² en een ruime badkamer
  • Badkamer voorzien van inloopdouche, hangtoilet en wastafel met compleet tegelwerk naar keuze
  • Tweede verdieping met open zolder en een technische (was)ruimte
  • Gasloos, voorzien van lucht/water warmtepomp en zonnepanelen
  • Onderhoudsvriendelijke exterieur zoals kunststof kozijnen met driedubbele beglazing

Kavel 16 t/m 19

Deze aaneengesloten woningen kom je binnen in de hal met gastentoilet en trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kom je in het woongedeelte, met toegang tot een ruime trapkast en keuken aan de voorzijde van de woning. Vanuit de keuken heb je vrij uitzicht op het groene hart van het bouwplan. Aan de achterzijde, met toegang tot de zonnige achtertuin, is de ruime woonkamer gelegen.

De hoekwoningen (kavel 16 & 19) beschikken tevens over een vaste garage en een ruime parkeerplaats op eigen terrein. Deze woningen kom je binnen aan de zijkant van de woning, terwijl de tussenwoningen (kavel 17 & 18) de entree aan de voorzijde hebben liggen.

Op de 1e verdieping zijn de woningen standaard voorzien van drie slaapkamers en een ruime badkamer. Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken met de techniekruimte en aansluitingen voor de wasapparatuur. Hier is tevens ruimte voor een 4e slaapkamer of hobbyruimte.

De afgebeelde plattegrond betreft kavel 16.

Ruimte voor individuele woonwensen

Wanneer het traject met de aannemer, het zogenaamde koperstraject van start gaat, zijn er uiteraard ook aanvullende en koper specifieke opties mogelijk op het gebied van elektra, verwarming, water, binneninrichting, afwerking en/of tuininrichting. Veel is bespreekbaar en wordt zorgvuldig afgewogen zodat we elke woning zo veel mogelijk aan kunnen laten sluiten bij de individuele woonwensen.

Download brochure

Op de hoogte blijven?

Wacht niet langer!
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!