logo

Nieuwsbrief 1: Verkavelingsplan

Publicatie datum: 24-07-2020

We zijn zeer verheugd met de belangstelling die reeds is getoond voor een woning in ons nieuwe bouwplan gelegen aan de Kievitsweg te Ysselsteyn. Een bouwplan bestaande uit 19 woningen genaamd "Kievitsakker". Middels deze nieuwsbrieven houden we u graag op de hoogte van de voortgang!

Allereerst willen we het team voorstellen dat samen aan dit plan werkt. De initiatiefnemer voor dit bouwplan is Aannemersbedrijf Teunissen uit Ysselsteyn in samenwerking met Venterra uit Venlo. Aannemersbedrijf Teunissen zal straks de woningen realiseren en Venterra is de projectontwikkelaar die de gehele procesbegeleiding verzorgt. De woningen worden ontworpen door Quant Architectuur uit Venlo.

Dit team heeft de laatste tijd achter de schermen hard gewerkt aan het bouwplan. Voor het plangebied is inmiddels een koopovereenkomst gesloten met de huidige (grond)eigenaren. Om dit plan te kunnen realiseren, moet de bestemming van het plangebied gewijzigd worden naar een woonbestemming. Hiervoor is een nieuw bestemmingsplan opgesteld en zijn alle benodigde onderzoeken reeds uitgevoerd. Dit nieuwe bestemmingsplan zal na een definitief akkoord van de gemeente Venray ter inzage worden gelegd. Ook wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de anterieure overeenkomst. Dit is een overeenkomst die we moeten afsluiten met de gemeente Venray alvorens het bestemmingsplan ter inzage kan worden gelegd. We verwachten omstreeks september/oktober 2020 het bestemmingsplan ter inzage te kunnen leggen.

De ontwerpen van de woningen zijn inmiddels in concept gereed en gepresenteerd aan de welstands-commissie van de gemeente Venray. Over het verkavelingsplan hebben we op hoofdlijnen overeenstemming bereikt. We zijn dan ook zeer verheugd het concept verkavelingsplan in deze eerste nieuwsbrief al te kunnen presenteren. Het plan bevat 6 levensloopbestendige woningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 9 aaneengesloten woningen waarvan 2 levensloopbestendige- en 2 reguliere hoekwoningen. Naar verwachting zullen de woningen tussen de € 225.000,- en € 425.000,- Vrij Op Naam gaan kosten.

Verkavelingsplan Kievitsakker

In de volgende nieuwsbrieven informeren we u over de voortgang en laten we spoedig meer beelden zien van dit mooie bouwplan. Het streven is om nog voor het einde van dit jaar in de verkoop te gaan!

Heeft u vragen over het bouwplan Kievitsakker, neem dan gerust contact met ons op via kievitsakker@teunissen-bv.nl. Tevens kunt u zich hier vrijblijvend inschrijven wanneer u interesse heeft in het buitengewoon wonen op deze mooie en rustige locatie in Ysselsteyn.

Terug naar overzicht