logo

Nieuwsbrief 4: Update verkoop en planning

Publicatie datum: 09-03-2021

Buitengewoon wonen in Ysselsteyn! 
De verkoop van de woningen in ons woningbouwplan Kievitsakker verloopt prima en de voorbereidingen voor een start bouw zijn in volle gang. Bent u nieuwsgierig wat dit precies bekent lees dan snel verder.

Peel en Maas, 11 februari 2021
Zoals hierboven aangegeven loopt de verkoop voorspoedig en kunnen we u melden dat reeds meer dan 50% van de woningen verkocht is. Zo is er nog één twee-onder-een-kapwoning beschikbaar, één hoekwoning en één tussenwoningen. Ook zijn er nog enkele levensloopbestendige (hoek)woningen beschikbaar.

Mocht u na onze vorige nieuwsbrief getwijfeld hebben of een van deze woning uw nieuwe woning zou kunnen worden en heeft u dit niet bij ons kenbaar gemaakt, dan kan dit alsnog. Neem dan nu spoedig en vrijblijvend contact met ons op zodat wij u meer detailinformatie over de woningen kunnen verstrekken. Dit kunt u doen middels een mailbericht te sturen naar kievitsakker@teunissen-bv.nl of telefonisch contact op te nemen met Geert van Dijck, 06 46 03 58 83 (aannemersbedrijf Teunissen) of Yvonne Heuvelmans, 06 52 86 11 82 (Venterra). Wij zullen met u een afspraak maken en gezamenlijk de detailinformatie doornemen en bespreken welke eventueel gewenste aanpassingen mogelijk zijn.

Wist u trouwens dat de levensloopbestendige woningen beschikken over een volledig woonprogramma, inclusief hoofdslaapkamer van ca. 16,5 m2, badkamer en ruime berging op de begane grond? En dat alle woningen gasloos zijn, beschikken over een onderhoudsvriendelijk exterieur en allemaal voorzien zijn van een vrije achterom?

Wij hopen u snel te mogen begroeten voor een eerste kennismakingsgesprek bij Aannemersbedrijf Teunissen in Ysselsteyn.
Sfeerplattegronden 6 levensloopbestendige woningen Type A
DOWNLOAD VERKOOPBROCHURE
DOWNLOAD PRIJSLIJST
Vogelvlucht Kievitsakker
Met betrekking tot de planning van het project kunnen we u melden dat het bestemmingsplan voor Kievitsakker op 9 februari 2021 door de gemeente Venray is vastgesteld. Medio april zal het bestemmingsplan onherroepelijk zijn en zal de omgevingsvergunning voor de realisatie van de 19 woningen door de gemeente afgegeven worden.

Zoals u misschien al heeft gezien worden er reeds werkzaamheden op locatie uitgevoerd zodat wij onder voorbehoud van het verloop van de verkoop in het tweede kwartaal van 2021 kunnen starten met de bouw van de woningen.
Zo zullen we aankomende week de twee schuren slopen en zullen bomen en struiken op het bouwterrein gerooid worden. 

Ook zijn we in overleg met de gemeente over de keuze van de nieuw aan te planten bomen en struiken zodat, bij oplevering van de woningen het groene hart in het plan Kievitsakker klopt.

Ook de uitvoering voor het bouwrijp maken van de de nieuwe straat, het leggen van leidingen voor water, elektra, glasvezel, communicatie en data zijn opgenomen in de planning van de nutsbedrijven. 

Al deze informatie kunt u ook downloaden via de website: www.kievitsakker.nl
Terug naar overzicht